Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 23 mars 2008

Olustigheter

Av Zippo - 23 mars 2008 15:47

Nu borjar de flesta av njutningsmedlen att ta slut.

Rokte den sista cigarren nyss och aven snuset har varit pa upphallningen den senaste veckan (sista dosan skall racka i 1,5 vecka).

Som tur ar sa finns det ol i overflod sa jag kan nog halla den varsta smartan borta resten av tiden.

Imorgon sa blir det till att ga upp tidigt for en sista grillning av flasket for att sen pa eftermiddagen ta planet till Bangkok dar jaktet tar vid.

Direkt nar vi har checkat in pa hotellet skall jag satta mig i en taxi for att sticka en vanda till Pantip Plaza dar jag skall inforskaffa diverse saker sa det blir inte direkt till och vila nar man har landat.

Morgonen efter sa skall jag upp tidigt for fisketuren som jag har bokat in och jag hoppas pa att kunna ladda upp lite bilder fran det.


(Missade ocksa Formel 1 med 4 timmar...skulle det inte vara nattrace? 


Nope dags att avrunda dagen....slafen vantar.


/Zippo  
ANNONS
 
50-taggaren

50-taggaren

23 mars 2008 16:43

Välkomna hem.... hem till vackert vårväder och vårblommor, hem till kvälls och nattjobb :-) Med andra ord, hem till verkligheten.

http://50-taggare.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se