Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Inget nytt under solen

Av Zippo - 13 mars 2008 13:03

Vad markligt lugn och fin tillvaron ar just nu

Schemat ser ut som foljer.

Vakna.

Frukost.

Lagga sig pa stranden.

Lunch.

Vila i "huset".

Stranden igen.

Duscha.

Kaka middag.

Avslut pa nan lagom soft bar.

Sova.


Det ar kanske inte sa markligt att jag redan ar inne pa min 4e bok sen vi stack hemifran, for inte gor vi manga knop inte.


Jag hade ocksa hoppats pa att lagga upp lite mer bilder men det far bli en senare fraga da forbindelserna ar allt annat an snabba.


Laste ocksa om en marklig kvinna som hade vaxt fast i toastolen, nog for att en annan har tillbringat en och annan stund pa toa den senaste tiden men hon tog ju fan i mig verkligen priset.

Det som var lite underligt var att enligt artikeln sa var dom osakra pa om hon var mentalt handikappad.

Sa som jag ser det hela sa ar bade hon och pojkvannen helt klart handikappade pa ett eller annat satt, behover det ens utredas?.


/Zippo
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se