Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Phu Quoc the hood

Av Zippo - 28 februari 2008 11:46

Idag efter frukosten sa traskade jag och svarfar ivag soderut langs med stranden och det var val "same same but different".

Publikmagneten var nar nagra fiskare drog upp sina nat men jag maste saga att fangsten var val inget som imponerade pa mig i alla fall.


Efter en snabb lunch sa drog vi alla ivag till den storsta byn som finns pa on.

Inte var det mycket till samhalle men jag hittade i alla fall en frisor som klippte kalufsen pa mig till den sedvanliga langden pa nagra millimetrar.

Under aterfarden (till fots) sa passade vi pa och fylla upp lagren av ol och annat drickbart.


Gumman och jag borjar smida lite planer pa att lamna svarisarna kvar pa stranden och sticka ivag med motorcykel och utforska ovriga delar av on imorgon. 


Nu blir det till och kaka middag medans vi spanar in solnedgangen.


/Zippo

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mimmi

1 mars 2008 14:43

ni värkar ha det mycket bra och trevligt, hoppas det blir lika trevligt på alla andra ställen ni kommer att vara på (:, jag och anton saknar er redan

 
Ingen bild

Zippo

2 mars 2008 13:41

Ja jamensan, och imorgon drar vi vidare pa nya aventyr.
Minigodzilla halsar sa gott.

/ZIppo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se