Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Lata dagar

Av Zippo - 27 februari 2008 14:13

Inte ar det mycket som blir utrattat medans man ar har, man bara ligger pa stranden medans flasket far en san dar ohalsosam nyans.

Tur ar val da att man kan i alla fall kyla ner sina invartes organ med lite kall ol mellan varven.

Kanske skall jag namna att dessa kylda drycker kostar nastan ingenting om man jamfor med Sverige (5-6:-) och da ar det i restaurangen.

Den Vietnamesiska maten har i alla fall slagit mig med hapnad for jag har inte en enda gang hittills blivit besviken pa nat som jag har stoppat i munnen.

Gott som attan och mycket billigt.

Att sen magen ocksa verkar tycka som jag ar ju bara ett bonus (fast och fin fortfarande).


Vad som daremot fick mig och reagera var alla dessa mer eller mindre stora maneterna som simmar i godan ro i vattnet, maste nog ta reda pa vilka av dom som man skall akta sig for.


Nedan de utlovade bilderna, mera kommer snart.


/Zippo
 
ANNONS
 
Ingen bild

lauri

28 februari 2008 09:43

Hej hopp

Det ser ut som ni har kommit fram och redan kommit in i lunket...

Allt gott // lauri

 
Ingen bild

ZIppo

1 mars 2008 14:43

U bet.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se