Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 16 februari 2008

Eftersmak melodifestival

Av Zippo - 16 februari 2008 21:42

Känner mig aningens tragisk men jag måste erkänna att jag kikade in kvällens uttagning till melodifestivalen.

Själv så tyckte jag låtarna höll överlag låg nivå och gummans tå-rating (ingen svingande av tårna) bekräftade bara vad jag tyckte.

De absoluta bottennappen under kvällen presenterades av pensionerade pizzabagare och en "naziryss" utan tillstymmelse till sångröst .


Skall man ta 2 låtar som var bättre än resten så tyckte nog jag att det i så fall var Ola och Rongedal.


Skönt också att se att folk börjar genomskåda myten Carola.

Nog kan jäntan sjunga men oooooo så dryg hon är.

Låten kändes inte heller speciellt ny eller speciell, det var bara samma gamla gospelylande som vanligt./Zippo


Andra bloggar om: melodifestival, carola, rätt låt, skräll, västerås, uttagning

 
ANNONS
 
Dockmamman

Dockmamman

18 februari 2008 08:18

Ja visst var det skönt att Carola fick sig en känga för en gång skull.

Men jag tyckte om Sanna Nielsen/Ha de gott

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ZIppo

18 februari 2008 21:05

Som sagt var, jag har lite svårt för människor som tror att allt är klart bara för att man heter nåt visst.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se