Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

Politik och religion skall icke blandas

Av Zippo - 15 februari 2008 13:04

Det finns rubriker som får en och tappa hakan, detta var ett av dom.

Tycker att det luktar väldigt illa när man kör över enskilda individer på detta sättet bara för att markera politiska/religiösa synpunkter.

Själv så är jag för abort så länge det sker med eftertanke och jag förfäras över den "vind" av religiös idioti som jag tycker mig ana sveper idag över världens politiska arenor.


Nej religion och politik skall banne mig inte blandas för då får man en soppa som inte är lätt och svälja.


/Zippo


Andra bloggar om: makt, politik, religion, abort, oroväckande, italien

 
ANNONS
 
Ingen bild

Joel

19 april 2008 17:15

Religion handlar om livet.
Politik handlar om livet.
Alltså går det inte att sära helt på dem.

 
Ingen bild

Zippo

19 april 2008 19:15

Du har helt rätt, har faktiskt inte sett det så.
Då är det egentligen gränsdragningar i gråzonen jag talar om.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se