Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 14 februari 2008

Satellitpanik

Av Zippo - 14 februari 2008 23:41

Nu skall president Bush ha gett order om att skjuta ner den herrelösa satelliten som det rapporterades om på löpsedlarna i slutet av Januari.


Helt rätt tycker jag då jag är ganska säker på att den innehåller bilder på mig när jag i fyllan och villan sprang naken genom bostadsområdet där jag bor.

Inte fan vill jag väl att dessa bilder (eller i värsta fall hela fimsnuttar) hamnar i orätta händer.


Att man sen helt enkelt väljer och spränga skiten ur bångstyriga saker är bara logiskt, se bara exempelvis på hur man hanterade Irak.


Undrar bara lite över vad man tänker göra om man tappar kontrollen över missilen som skall spränga sateliten?.


1 arbetsdag kvar.


/Zippo


Andra bloggar om: herrelös, spränga, satellit, usa, bush, irak, spion 
ANNONS
 
Dockmamman

Dockmamman

15 februari 2008 08:03

Hahahahihi!

Förlåt att jag skrattar man ska inte det är ju ganska allvarligt men att springa naken tycker jag är inte så farligt det finns mycket värre saker som ex så finn det folk som petar näsan och äter snorkusar eller att kockar doppar finrar i maten och sedan sköljer de inte fingret och doppar ytterliggare en gång till, eller de som inte tvättar händer efter toabesök...

Men det kan ju vara penibelt en stunde men jag tror att om folk får välja så väljer de att se dig springa naken istället för det övriga/Ha en bra dag

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se