Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 6 februari 2008

Digitalkamera

Av Zippo - 6 februari 2008 22:31

Nej usch vad segt det är på jobbet nu när man går i väntans tider.

Väl hemkommen så tog jag mig i kragen och stack iväg med jäntan för att köpa en digitalkamera till henne.


Hann igår kväll med o kika upp några alternativ som verkade vettiga så det var bara sticka och jaga lite priser.


En kamera som lystrar till namnet Sony Cybershot DSC-W35 följde med hem och jag tror att vi inte gjorde bort oss så mycket i alla fall.

Oavsett vad så lär den i alla fall inte vara sämre än den Advent kamera som hon hade fått i julklapp men vilken hon lyckades lämna tillbaka till El-Giganten.


Det enda som jag retar mig på lite grann är att just denna modell sjunger på sista versen och det har kommit nya modeller vilka kostar några hundringar mer.


7 arbetsdagar kvar.


/Zippo


Andra bloggar om: väntan, kamera, digital, sony, advent, jänta 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se