Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Skälla ut chefen som karriärssteg

Av Zippo - 30 januari 2008 22:11

Nope tror inte det, snarare så fungerar det precis åt det andra hållet.

Jag har nu haft en dag på mig och reflektera över vad det var som hände igår och jag måste säga att det känns fortfarande helt rätt.

Oavsett hur mottagandet blev så mår jag i alla fall jäkligt mycket bättre och förhoppningsvis så fick sig chefen en och annan tankeställare.

Jag anser nog som så att om chefens agerande (eller brist på agerande) får mig att må dåligt så skall han banne mig också stå ut med resultatet (en känslomässigt grundad utskällning).


För mig känns det bra att ge lite feedback bortom powerpointbilder och annat finkänsligt kontorsskitsnack och placera den osminkade "verkligheten" i knät på vederbörande.


Jag är dock inte säker på hur "varsamt" uppfostrade kontorsnissar tar en så rak budskap som jag levererade.


Den som lever får se.


/Zippo


Andra bloggar om: jobb, relationer, chef, varsam.brutal, verklighet, power point


 
ANNONS
 
Kristin

Kristin

30 januari 2008 22:27

ojdå sedär... vad hade din stackars chef gjort?? :)

http://varulven.blogg.se

 
Ingen bild

Zippo

30 januari 2008 22:47

:-)
Det var länge sen jag hörde "ojdå sedär" vilket fick mig o skratta.

Hur som helst så hade inte Chefen gjort någonting och därav min ilska.

(betyder att jag lider för att han inte sköter sitt jobb)

Det bara bidde som Yngwie Malmsten utryckte det.
"you have unleashed the fucking fury"

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se