Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 30 november 2007

Mardröm och förnekelse

Av Zippo - 30 november 2007 22:59

Veckan avslutades starkt med en anhopning av jobb klassat som "high priority".

Ta en nypa deadlines (som man får veta under dagen), som du sakta rör ihop med en hjärndöd s.k projektledare,.

Tillsätt en nypa rabiesmittad indier inom bankväsendet och blanda sen detta ihop med en tvärdöd nätverk på ett av Sveriges största företag i en icke namngiven branch så har ni min Fredag.


Behöver jag säga att när allt verkade lugnt kl 17:00 så stängde jag av telefonen med målsättningen att jag inte sätter på den förräns kl 08:00 på måndag morgon (förnekelsen).


SUCK


Några glas vin och lite zombietittande på TV senare gör ju att kvällen i alla fall avslutades i avslappningens tecken (under förutsättning att telefonen får stanna i "off line" läge)


Jag hoppas att resten av Sverige hade en behagligare Fredag.


/Zippo


Andra bloggar om: fy fan, idiot, tv, skrik, panik, död, vardagsliv

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se