Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 15 november 2007

Kick-off för projekt humidor

Av Zippo - 15 november 2007 21:00

De av er som har slaviskt läst mina inlägg känner till att mitt planerade inköp av humidorskåp gick om intet tack vare en dumsnål fruntimmer.

Men vad gör väl det, jag är lika glad ändå då det inte är jag som lever ihop med kärringen.


Men vad gör jag nu?, cigarrerna börjar svämma över och det är ju inte så snyggt med hammarplastlådor som ligger och skrotar i hörnen.


Alternativen är följande:

- Ringa runt till alla tobakshandlare och fråga om de har en skåphumidor till salu (4000 - 5000:-)

- Köpa nytt (Ca 9000:- från tyskland inkl frakt)

- Bygga en själv. (?:-)


Efter moget övervägande så har jag fastnat för det sistnämnda, jag skall nämligen bygga en själv.


Fördelen är att jag kan välja utseende och storlek på skåpet, nackdelen är att det är inte helt trivialt (eller billigt) att få tag på spansk ceder och "fodra" skåpet med.


I och med detta har jag startat projekt humidorskåp.


/Zippo


Andra bloggar om: humidor, cigarr, bygga, snickra, ceder, skåp


 
ANNONS
 
Ingen bild

nikke

16 november 2007 19:08

jag är också sugen på att skaffa skåp, hoppas att man kommer att kunna följa bygget

 
Ingen bild

Zippo

16 november 2007 23:49

Skall posta bilder när jag väl kommer igång.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se