Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2007

Snattartanten tycker till

Av Zippo - 31 oktober 2007 21:50

Jag börjar mer och mer förstå varför gemene man tycker att dagens politik är mer skämt än allvar.

Det är väl ganska självklart att pusskalas med politiska reportrar leder till nån form av skandal/kris men att snattartanten som leker partiledare sen lägger sig i debatten och tycker till känns ju bara komiskt.


Om hon vore lite smart så skulle hon ha knipit käft för det här fick mig i alla fall att må lite illa.


Nej man skall nog inte kasta sten när man är i glashus.


/Zippo


Andra bloggar om: humor, politik, suck, snattartant, skandal, pusskalas

 
ANNONS
 
Henrik Sultan

Henrik Sultan

1 november 2007 05:48

Håller med där, lilla Sahlin monstret ska inte säga något. Ond filur detta där... förstår inte hur folk kan lita på den filuren igen?

http://sultansblogg.se/politik

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se