Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2007

Humöret når bottennoteringar.

Av Zippo - 31 oktober 2007 19:56

Det är ju fan vad man blir påverkad av vädret, märker hur mitt humör rasar mot bottennoteringar i takt med att det blir mörkare och kallare.

Mitt i allt elände så konstaterar jag att 1 veckas jour börjar imorgon kväll och till råga på allt skall gumman jobba under helgen så nån slags myspys/relax under veckoslutet är uteslutet (2 ungar och en 3 åring lär ju hålla mig igång).

Vill inte ens tänka på vad som skulle hända om jag skulle råka ut för en lika dum grej som gårdagens "ICA legitimations" fadäs...Min stubin skulle nog brinna fort då.


Nej nu går jag och häller upp ett glas vin o kikar på stargate.


/Zippo


Andra bloggar om: jämmer, elände, stubin, familjeliv, mörker

 
ANNONS
 
50-taggaren

50-taggaren

31 oktober 2007 22:56

Så det blir inge nuppa i helgen för dig :-) Life is a bitch sometimes Hahahahahaha!!!!!

http://50-taggare.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se