Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2007

Peking Express

Av Zippo - 4 oktober 2007 21:55

Då har man tillbringat 1 timme av sitt liv med och glo på TV och då närmare bestämt Kanal5 och programmet peking express.


Mina förväntningar var höga men när programmet var slut så hade jag bara en lite så där "fadd" eftersmak i hjärnan.


Produktionen kändes lite oarbetat och jag fattar fortfarande inte vilka som egentligen tävlade mot vilka.

Tävlar Svenskarna mot bara Svenskar eller är det alla mot alla?.

Troligtvis så finns denna info på Kanal 5 hemsida men jag tycker nog inte att man skall behöva läsa sig till vad som gäller, det skall väl framgå ändå.


Andra saker som jag funderade på var om alla nationaliteterna hade sina egna TV team som följde just dessa och sen klipper man en egen version till varje land?.

Hur fan visste dom att första laget hade kommit till slutmål och man var tvungen att sluta lifta?. (fick folket runt omkring de tävlande detta information och talade om detta för de tävlande eller hur gick det till).


Hade faktiskt flera funderingar men det kan väl räcka som kritik.


Att det sen fanns 2 Svenska tjejer som tydligen var 24 år gamla (trodde dom var max 18) som betedde sig som duracellkaniner på steroider var ju bara pinsamt. (är ju inte direkt förvånad att den ena jobbade med mode...jisses)


Skulle jag ha varit nån av ryssarna som hade med dom att göra så skulle jag ha kastat ut dom från bilen/hemmet för länge sen


Pinsamt bimboaktiga donnor.


/Zippo


Andra bloggar om: kanal 5, peking express, bimbo




 
 
Upprörd

Upprörd

11 oktober 2007 21:42

Tja, om du kollade på Dagens program utav Peking Express så hade du nog fått upp nya ögon över detta programmet.

Jag hade inte brytt mig om att kolla tidigare och hade tid över just idag, så jag slö-tittade mig igenom halva.

Men nu efteråt är jag Glad att jag såg det, även fasten det gjorde mig mycket upprörd.
Peking Express erbjuder ju inte bara Bimbosar, Race, Tävlingar och dylikt... utan man får även en inblick i livet på vägen, hur människorna de möter lever och så vidare.

Just i det avsnittet jag nyss såg så hamnade ett utav tjej-paren från Sverige i ett mycket märkligt område, och en dam iklädd röd-aktig klänning öppnade dörren med ett sisådär flummigt beteende.
Jag såg direkt den lilla flickan i bakgrunden, kopplade ihop det med mammans beteende och kände genast ångest över att jag inte var där.
Modern var antagligen Full, Nerdrogad eller hade allmäna problem, för Lill-tjejen närmare Kastade sig på de två deltagarna när de blivit infösta utav modern.
Tjejen tycktes vilja säga med kroppspråket att hon ville därifrån...
Det gjorde ont att se.

Efter ca 5 minuter (det är ju säkert ihop klippt satt det ska bli kortare) så byter modern helt inställning, slänger ut de två deltagarna (inklusive kameramannen), skriker en hel drös med ord på Ryska, bl.a "Ni förstår perfekt Ryska, ut med er!! - Jag kontaktar (Insert name here) - Jag behåller Rygsäcken! FÖRSVINN!" eller något åt det hållet...
Det var hemskt.

Så det här programmet är inte bara en massa strunt, utan om man ser längre så får man faktiskt följa med och se in i livet dessa människor lever.
Hittills har det fått mig att tänkta till.

http://www.none.se

 
Ingen bild

Zippo

11 oktober 2007 22:01

Hmmm.
Såg delar av dagens avsnitt och jag vet inte om jag tyckter egentligen så mycket bättre om programmet nu än tidigare.

Som äventyrs/underhållningsprogram så tycker jag fortfarande att det mesta ter sig ganska så rörigt och relativt ointressant.

Däremot så håller jag med om att de delar av programmet som trots allt öppnar några små fönster och blottar en verklighet som är så långt borta från min vardag är både intressanta och tankeväckande.

Synd bara att sklidringer sker i så konstlad sammanhang.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards