Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 30 september 2007

Idag var livet gott men imorgon är det en annan dag

Av Zippo - 30 september 2007 18:32

Söndagen visade sig från sin bästa sida i alla fall vad det gäller vädret.

Inspirerad av "värmen" så plockade jag fram en låda Indian Tabac Cameroon Legend som har legat orörd sen ca 1,5 år tillbaka.


Kände mig lite andaktsfull under några sekunder då det i alla fall för mig är lite speciellt att sprätta upp en låda och ta den första cigarren.


Så det blev en stund på altanen med en god cigarr medans jag sneglade lite på alla de höstlöv som låg på gräsmattan och bockade på uppmärksamhet.

Inte ens faktumet att Räikkönen bara kom trea kunde störa den sköna stämningen.


Hur som helst så hade lagringen gjort sitt och cigarren smakade precis så bra som jag hade väntat mig.


Betyg 4/5


/Zippo


Andra bloggar om: cigarr, höst, meditation 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se