Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 29 september 2007

Ingen rast, ingen ro

Av Zippo - 29 september 2007 00:44

Det blev ju inte så mycket sömn förra natten så man kanske skulle gå och sussa och hämta krafter inför morgondagens aktiviteter.

VAd står på dagordningen..läs vidare.

Kaklet till köket har kommit och jag har till och med varit o hämtat det så det finns inga ursäkter att inte sätta lite fart på den fronten.


Jag måste dock hämta lite lister och fog/fästmassa innan jag kan sätta gasen helt i botten.


Lägger säkert upp bilder under helgen för att visa hur det blev.


/Zippo


Andra bloggar om: kakling, pyssel, renovering

 
ANNONS
 
50-taggaren

50-taggaren

29 september 2007 09:58

Få sen ... åka ner på stan, till stugan för att stänga för säsongen, handla lite, kanske grilla ikväll, slötitta på tv, kanske lite rajtan tajtan när man hoppat i säng :-) hahahaha!!! Ja det täcker väl i stora och små drag min dag.

http://50-taggare.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se