Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 28 september 2007

Idol, tävling i elände

Av Zippo - 28 september 2007 21:26

Jag hade lovat att inte skriva om Idol 2007 men nu går det ju inte att låta bli.

Massmedia matar ju på med rubriker i en aldrig sinande ström så det är klart att man förr eller senare reagerar.

Har inte läst vad allt egentligen handlar om men på något vis så har Idol förvandlats till tävling i elände.

Rattfylla, struma,brytna ryggar och spyor och det är bara det som jag har observerat i förbifarten.

Vad fan är det frågan om?, tävling i elände eller är det kanske så att de tävlande inser vikten av att synas i media så mycket det går...vad vet jag.

Att sen Peter Jihde, den falskt leende programledaren med karisma som en vattenpöl skall "hosta" tävligen (om jag har fattat saker och ting rätt) bevisar väl att massmedia i Sverige har totalt spårat ut.


Nä, fy fan för mediahysterin.


/Zippo


Andra bloggar om: idol, elände, struma,massmedia

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se