Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 23 september 2007

Om livet vore enkelt

Av Zippo - 23 september 2007 00:24

Ibland så förundras jag (med en stor portion avundsjuka) över hur enkelt livet måste te sig för en 3 åring.
Alla livets nödvändigheter är fixade och när det kommer till "upplevelser" så duger det med nästan vad som helst.

Tur är väl att den där härliga spontaniteten finns i sådana mängder att det då och då läcker ut över oss vuxna.
Jag exempelvis tycker att det är otroligt gulligt och höra henne säga "jag tar hand om dig pappa".
Varför hon ibland egentligen säger så har jag ingen aning om och jag tror inte hon heller egentligen vet.
Vuxen som jag är så tänker jag bara att "hoppas det kommer att gälla även i framtiden när jag behöver blöjbyten titt som tätt".

Om hon bara visste!.

/Zippo


Andra bloggar om: familjeliv, barn, tankar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se