Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 22 september 2007

Det kostar och ligga på topp

Av Zippo - 22 september 2007 17:13

Dagens shoppingrund blev dyr, det började med apoteket där 600:- försvann och sen bara fortsatte det.

När det var dags att titta på jackor så var jag redan uppe i över 1000:- så den snåla sidan av mig hade lite svårt att slänga ut mer pengar.

Det blev ingen jacka, inte idag i alla fall.

Väl hemma så sken solen och det blev riktigt trevligt ute på altanen.

Konstaterade att sånt väder skall man minsann njuta av och plockade med mig en cigarr lite öl och satte mig ner och bara njöt.


Trevligt värre.


Indian Tabac Super Fuerte Maduro mini belicoso som jag rökte var riktigt bra men misstänker att den var lite ung (bytescigarr så har ingen definitiv historik på den).


Betyg 4/5


/Zippo


Andra bloggar om: cigarr, njuta, shopping


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se