Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 20 september 2007

Tonåringar är inga givna kapitalister

Av Zippo - 20 september 2007 23:10

Torsdagskvällen kändes riktigt bra och anledningen till det är att jag är ledig imorgon Fredag.

Det skall bli skönt att starta Fredagen med lite sovmorgon.

Kameraaffären som jag har skrytit med har gått åt pipan då det visade sig att objektivet jag skickade med inte var i bästa skick.

Det jäkligaste är att jag tror att köparen i detta fallet har helt rätt så vi får nog hitta på en lösning som båda tycker verkar O.K


Pappa Zippos mission under kvällen var annars att engagera ungarna i kapitalismens mer eller mindre underbara värld.

Tji fick pappa från den äldre av barnen (13 år o tjej) så jag misstänker att allt utom att sminka sig är för jobbigt i den åldern.

Att hon sen kan gå upp 1,5 timmar före innan hon skall gå till skolan för att "fixa" till sig tycker jag i alla fall tyder på att man har lite underliga prioriteringar i den åldern.


Gud ske lov för lillgrabben (10 år) som nappade på erbjudandet med detsamma och kontrade med följdfrågan "hur mycket kan jag tjäna som mest".


Detta gjorde att i alla fall jag fick en ganska klar bild på varför det finns så få kvinnor i "makteliten" i Sverige.


/Zippo


Andra bloggar om: kapitalism, barn, maktelit, familjeliv

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se