Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2007

Nice beaver

Av Zippo - 13 augusti 2007 21:35

Det blev en bra första dag på semestern.

Snickrandet höll sig på väldigt måttliga nivåer men jag anar att tempot kommer att öka efterhand semestern lunkar på.


I min jakt på billigare byggmaterial (ytterhörnlist) så landade jag på Byggmax....31:-/m för listen som kostade 50:-/m på Beijer.

Ett kap, njaa det är väl o ta i men bättre än alternativet i alla fall.

Under jakten så lyckades jag få syn på att bensinen var lite billigare, tog igen några kronor på det.


Kvällen blev det vanliga så jag hoppar över vidare krusiduller.


Cigarr 1.

Perdomo Remainder Maduro.

Inget fel på cigarren utom att den var orökbar p.g.a obefintlig drag.

Lämnade den halvvägs och avstår från betygsättandet.

Cigarr 2.

Efter en snabbdyk i humin så grävde jag fram en Tabacco Aliados (även känt under namnet Cuba Aliados) som jag införskaffade för ca ett år sen.

En cigarr som överraskade mig.

Mycket trevlig utan att vara komplex.

Rankar den högt som en vardagscigarr.

Betyg 4/5.


Annars inget nytt under solen.


/Zippo


Andra bloggar om: cigarr, byggmaterial


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se