Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 20 maj 2007

Tur o resor

Av Zippo - 20 maj 2007 22:43

De av er som har läst om våra äventyr på främmande mark under Februari - Mars vet att vi råkade ut för lite lyckliga omständigheter som gjorde att den resan finansierade sig själv.

Vad gör man då?.

Snabb fundering över läget.

- Semester/föräldrarledighet finns så det räcker.

- Finansieringen är ju i princip klar.


Saken är väl ganska klar eller vad säger ni, jag skall boka en ny resa till våren -08...men denna gång får det bli 5 veckor istället (chefen kommer att älska mig).


Nu har ju Finnair som vi reste med förra gången höjt priset till Thailand med nästan 2500:- /skalle (de rackarna) så kanske skall man flyga till Hong Kong (lika billigt som förut) för att sen trixa sig vidare därifrån.

Tjaa det löser sig hoppas jag...Thailand, Vietnam, Kambodja är målgruppen i alla fall.


/Zippo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se