Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 20 maj 2007

Cigarrhelg.

Av Zippo - 20 maj 2007 22:25

Ser man helgen från den inte så politiskt korrekta men ack så trevliga synvinkeln "cigarrnjutning" så har veckoslutet varit riktigt lyckad.


Om jag inte missminner mig så lyckades jag puffa lite under Fredagen.

Under Lördagen så åkte jag iväg till grannstaden för en så kallad "herf".

Herf = några som träffas o röker cigarrer.

Under nämnda herf så puffade jag upp 3 st cigarrer, idgade byteshandel, hade intressanta samtal samt mottog en liten gåva av Joppe (tackar för den) i form av en tobaksplanta som enligt uppgift är genuint kubansk.

Lyckades dock inte pricka in nån minnesvärd cigarr under Lördagen men prickade in en 10 poängare under Söndagen i form av en Sancho Pancha någonting.

(bytescigarr från en tidigare herf så jag har inte riktigt närmare koll på den).


Nu är det dock vardag som gäller till nästa helg..suck.


/Zippo


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se