Nonsens, garrar och allt därimellan

Alla inlägg under februari 2007

Av Zippo - 9 februari 2007 12:04

T - var fan e bilen?
Var e bilen som skall hämta oss?, borde ha kommit för 1 timme sen men ännu syns den inte till.
Inte för att det börjar bli panik men det är inte likt min pappa och missa tider så här.
Att han inte äger nån mobil gör ju saker o ting ännu mer spännande.

Kom på den briljanta iden att märka ryggorna, tanken slog mig att dom kan ju komma på villovägar o har man ingen aning om märke eller hur dom såg ut så kan det bli lång väntan när dom skall spåras upp.

Vad jag e listig :-)

Annars så är det nerver just nu, gumman springer o dammsuger så att tjuvarna skall ha det snyggt när dom gör inbrott o ungarna springer runt som nackade höns.

Godzilla däremot ser mest bara förvånad ut o undrar vad det är som pågår.

/Zippo

ANNONS
Av Zippo - 9 februari 2007 11:15

Snaaaaart.Tog en promenad på ägorna o konstaterade att det var kallt ute, nu längtar jag ännu mer efter Singha.Nope ingen hemlängtan här inte.Packningen börjar arta sig men jag fattar inte hur det kunde bli så mycket?.Anar också nån form av rävspel bakom ryggen på mig då jag upptäckte att alla de svintunga sakerna hamnat i min rygga (hur gick det till?), tror att min väger lika mycket som alla andras ihop.Kan vara så att ungarna hämnas på mig för besprutningstanten, tror att jag skall gå o kika efter tegelstenar under kläderna.Sista minuten rapport kommer senare, sen blir det lugnt med inlägg på ett tag./Zippo

ANNONS
Av Zippo - 9 februari 2007 10:13

T minus 3 timmar kvar.Alla spriger runt och är mer eller mindre hispiga, alla utom jag o minstingen.Som alfa hannen i familjen så måste jag ju behålla lugnet o guida de andra med min visdom.Den som är coolast förutom mig är minstingen, men om jag är alfa hannen så är ju hon Godzilla...what a team.Nedan 3 åringen i hennes hip-hop pose (men hon headbangar lika gärna)./Zippo

Av Zippo - 8 februari 2007 21:13

Ungarna har jobbat på himla duktigt så inte mycket läxor kvar att göra under semestern o det känns ju bra.Ryggsäckarna är framme o detsamma gäller allt annat som skall med (packas ner imorgon Fredag).Kvar att göra, checka upp lite alternativ till boenden på de tilltänkta resmålen och lite annat smått o gott.Hur som helst så känns det jäkligt skönt att veta att på Lördag så sitter man där med en Singha i ena handen o en FET garre i den andra o kikar på solnedgången.Ännu bättre känns det när man vet att ni andra sitter kvar här i snålblåsten o frysen häcken av er.Ho ho ho/Zippo

Av Zippo - 8 februari 2007 17:43

Ooooops var det imorgon vi lyfter.Rätt som det var så känns det som om man INTE har den tid som man skulle behöva.De sista sakerna inhandlades idag...tror inte att jag har glömt nåt.Ungarna försöker göra klart 1 månads läxor på en kväll (order från pappa) och det ser ganska bra ut..kanske skulle man börja som lärare?.Management by fear funkar ju.Själv så har jag tagit mig en snabb fundering över sammansättningen av innehållet i resehumidoren, klart!. Tyvärr så får jag bara med cigarrer för hälften av dagarna, men jag får väl kompensera det med snuset istället.The gang is on its way....soooooon./Zippo

Av Zippo - 8 februari 2007 08:34

Imorgon åker vi!!!!!!!!!!!!Det börjar kännas på riktigt nu, även ungarna börjar bli lite speedade.Till råga på allt så har jag gjort en fuling idag.Hörde att det var flera ungar i skolan (i deras klasser) som hade stannat hemma för magsjuka o då mina kids visade inga symptom igår/idag så beslöt jag att göra en fuling.Pappa fixade så att dom fick skolka idag, jag är inte stolt men här tas det inga risker.Återigen bra att man e anonym :-)Kan tänka mig rubrikerna "fullsatt plan smittad av kräksjuka".Snakes on a plane skulle kanske framstå som rena drömmen.En annan sak som blev fixad under morgontimmarna var inchekningen, tänk vad det är bra med DATA ;-)/Zippo

Av Zippo - 7 februari 2007 12:17

Tror att de flesta är överens med mig om att viss planering inför resor är av vikt.
Kanske inte när det kommer till den där sup-resan till Mallis som man kastar sig på i "sista minuten" men vid lite mer seriösa resor så är viss mått av planering att föredra.
Tänkte bara ta upp en aspekt i planeringen som de flesta glömmer bort, nämligen flight-food träningen.

Varje gång när jag sätter mig i ett plan och maten serveras så ser jag mängder av människor som befinner sig i någon slags katatonisk tillstånd när de inser hur svårt det kommer att bli med intagandet av den nyss serverade maten.

Många ger upp med detsamma inför anblicken av detta berg av plast o miniatyrbestick som tornar sig upp framför deras ögon och det naturliga valet som många då gör är att beställa in groggar...(lite näring måste man ju få även om det så är i flytande form).

Själv så är jag medveten om detta problem och tränar ALLTID upp mina "skills" innan resan.
Detta betyder att jag lägger upp en träningsplan där jag övar på att äta med små bestick på ett minimalt utrymme.

3-4 timmars träning innan take-off brukar räcka för mig.
Nedan bild på mig under ett träningspass.

/Zippo

Av Zippo - 6 februari 2007 22:08

Saker o ting börjar landa nu, har suttit o skrivit ut lite kvitton o vouchers på bokningar gjorda över nätet.
Annars under dagen var det lugnt.
En liten cigarrpromenad o för att avrunda kvällen kika på senaste avsnitten av 24 o Prison break.
Skall nog köpa lite DVDn när jag e i Bangkok (till o med originalen kostar 40:- så det e bara o slå till)....Pan Tip nästa.
Shopping i Bangkok

/Zippo

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se