Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 5 februari 2007

Barn o flygresor

Av Zippo - 5 februari 2007 12:48

Man blir ju lite fundersam över hur det kommer att bli o ha med sig en hög med ungar på en 10-12 timmars flight.
Frågan blir ju än mer aktuell efter artiklar som dessa.

Utslängda ungar
Barnfria Zoner

Beslöt mig dock att analysera läget istället för att låta paniken ta över....lugn o fin med andra ord.

Barn#1: Flicka 13år, Oförmögen till kroppsliga aktiviteter förutom TV tittande.
Läget under kontroll då filmer kommer att visas på planet.

Barn#2: Pojke 10år, Katastrof vad det gäller myror i brallan. Får nog "spetsa" hans Cola lite o skylla den annorlunda smaken på att Colan e utlänsk. Efter 1 timme borde han somna.

Barn#3: Den svåraste av alla, Flicka 3 år.
Hon gör mig riktigt orolig, speciellt efter det att jag såg henne leka Godzilla med sin BRIO tågbana idag.
Vad mer saker o ting flög runt henne desto nöjdare var hon.
Tyckte mig även ana nån slags ondskefull ton i skrattet men är inte säker på det sistnämnda.

Hon måste nog spännas fast med vad som finns till hands och placeras mellan oss vuxna.

Måste också komma ihåg att under resten av veckan så får hon inte titta på katastroffilmer innan läggdags.
Har haft det på känn att jag skulle ångra mina val av hennes godnattfilmer till slut.

Nedan Godzilla in action.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2007 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se